Hírek

Felhívás rehabilitációs szakmérnök munkakör betöltésére

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. a Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása – EFOP-1.9.1-VEKOP/15 azonosító számú TÁRS projekt keretén belül, rehabilitációs szakmérnök munkakör betöltésére keres munkatársakat az ország egész területéről.

Elolvasom

A képen Berzence település térképe látható, melyre fényképek vannak ragasztva. A fényképeken azok a lakások láthatóak, amelyek a kiváltási folyamat során épültek.

TÁRS projekt – Berzencei látogatás

Három élményekkel teli napot töltött Berzencén, a már kiváltott Somogy megyei Szeretet Szociális Otthon Pszichiátriai részlegének munkatársaival, a Kastélyból kiköltözött lakókkal és Berzence lakosságával a TÁRS projekt Kutatás Munkacsoportja, hogy a Támogatott Lakhatás minden szereplője véleményét megkérdezze a kiváltás eddigi tapasztalatairól.

Elolvasom

Kimondva a kimondatlan – audio-narrációs vetítések

Az audió-narrációs szolgáltatás a látássérült – gyengénlátó, aliglátó illetve vak emberek számára teszi hozzáférhetővé a vizuális művészeteket, a média produktumait egy narrátor segítségével, aki lényegre törően, érthetően és élvezhető módon közvetíti a vizuális üzeneteket.

Elolvasom

További hírek

Események

Jelenleg nincs közelgő esemény.

Kiváltás Testület

Részletek

Társoldalak