Autizmus-barát családi csillagászat

Egy srác a csilagos égbolt alatt

Gyermekét különösen érdeklik a tudományok? Sokat kérdez a bolygókról, csillagokról?

A MONTÁZS projekt autizmus munkacsoportja Autizmus-barát családi napokat tervez csillagászat témában, melyre szeretettel várunk 8 év feletti autizmussal élő gyermeket, fiatalokat és családjaikat. A részvétel ingyenes.

A családi nap programja egy autizmus-szempontból akadálymentesített, az időjárási viszonyoknak megfelelően beltéri, illetve beltéri és szabadtéri rendezvény, mely során Vizi Péter, a Magyar Csillagászati Egyesület tagjának segítségével megismerkedünk a világegyetem rejtelmeivel.

Főbb témakörök:

  • A helyünk a világban
  • Méretek és távolságok
  • Mit kutatnak ma a csillagászok?

Időpont:

2017. augusztus 25. és 26.

Időtartam:

körülbelül 2 óra; 1900 -2100-ig, gyermeklétszámtól függően

Helyszín:

1145 Budapest, Mexikói út 60.

Jelentkezési határidő:

2017. augusztus 16. 24 óra

Augusztus 25-re a további jelentkezéseket már csak várólistára tudjuk fogadni.

A korlátozott férőhely miatt a jelentkezések időrendi sorrendben kerülnek elfogadásra. A jelentkezők a részvételről 2017. 08. 18-ig kapnak visszajelzést.

A részletes tervezett programról a regisztrált jelentkezők e-mailben kapnak további tájékoztatást 2017.08.18-ig. Az autizmussal élő gyermek, fiatalok segítése céljából segédanyagokat teszünk elérhetővé, melynek segítségével a családok előre felkészülhetnek a programra.

Jelentkezési lap:

Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
+36 Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
Számmal kiírva.

Nyilatkozat

Alulírott, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy az FSZK Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson az FSZK Nonprofit Kft. képzéseiről, továbbképzéseiről. Kijelentem, hogy számomra az FSZK Nonprofit Kft. biztosította a képzési programról szóló részletes tájékoztatást, annak ismeretében írtam alá a Jelentkezési lapot.

További információk a MONTÁZS projekt - EFOP 1.9.2 projektről