CAT – kit felkészítés

Képzés azonosító száma
718081/2
A képzés óraszáma
8 óra
A képzés költsége
Bruttó 10.000 Ft/fő
Jelentkezési határidő

Kedves Érdeklődők! A jelentkezések száma elérte a maximum létszámot, így jelentkezését már nem tudjuk fogadni. Megértésüket köszönjük!

A CAT (Kognitív-érzelmi tréning)-kit egy olyan eszköz, mely segít az érzelmek azonosításában, kifejezésében, megértésében, elfogadásában. „A program lépésről lépésre tanítja meg a gyermeket az érzelmekkel, társas kapcsolatokkal és azok jobb kezelésével kapcsolatos legfontosabb funkciókra és szükségletekre.” (Prof. Tammie Ronen)

CAT-kit dobozról fénykép

Olyan szakembereket várunk a felkészítésre, akiknek van már tapasztalatuk autizmussal élő gyermekekkel/felnőttekkel és akiknek a hétköznapi gyakorlati munka során alkalmazni tudnák az elsajátított tudást. Mindazon intézmények dolgozói számára, ahol még nem áll rendelkezésre, a részvételi díj fejében  1 darab CAT-kit eszközt biztosítunk az intézményi könyvtár részére a készlet erejéig.

A jelentkezés feltétele: minimum 2 év szakmai tapasztalat autizmussal élő személy ellátásában. A szakmai tapasztalatra vonatkozó adatokat kérjük a jelentkezők önéletrajzában feltüntetni (mióta foglalkoznak autizmussal élőkkel, hány ilyen ellátottjuk van, milyen típusú ellátást nyújtanak, kik a célcsoport).

A jelentkezések elbírálásakor előnyt jelent, ha egy intézményből több résztvevő jelentkezik.

A felkészítő szakmai nap időpontja: 2018.02.10. 09.00-16.30*

(*Pedagógusok részére a tanfolyamok a 277/1997. (XII.22.) számú Kormányrendeletben foglaltak szerint elszámolhatók, amennyiben a pedagógus munkáltatója a továbbképzést a rendeletben meghatározottak szerint elfogadja. A hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri.)

A felkészítés helyszíne: 1138 Budapest, Váci út 191.

A felkészítéshez utazási költségtérítésre, szállás költségének térítésére, valamint étkezés biztosítására nincs lehetőség.

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő

A jelentkezés módja:

  1. Elektronikus jelentkezési lap a lap alján elektronikusan kitöltendő, a visszaigazoló e-mail kinyomtatás után postai úton is beküldendő!
  2. A jelentkezők elektronikus úton feltöltött szakmai önéletrajza (Letölthető EU-minta alapján) mely tartalmazza jelenlegi munkakörét, feladatait és a munkakörben eltöltött évek számát, és kérjük, részletezze a már meglévő 2 év szakmai tapasztalatát az autizmussal élő személyek ellátásában, támogatásában végzett tevékenységek körében. (tüntesse fel a min. 30 órás autizmus ismereteket átadó akkreditált képzésen való részvételét, amennyiben rendelkezik ilyen végzettséggel) Az önéletrajz végén kérnénk egy rövid motivációs leírást (miért szeretne részt venni a felkészítésen). A szakmai önéletrajz postai úton is beküldendő.
  3. A jelentkezők munkahelyének rövid, elektronikusan feltöltött autizmus-szempontú intézménybemutatása (mióta foglalkoznak autizmussal élőkkel, hány ilyen ellátottjuk van, milyen típusú ellátást nyújtanak, kik a célcsoport)

A jelentkezések formai és szakmai szempontból is értékelésre kerülnek, ezért kérjük, hogy tartsák be ezt a határidőt, mert az ezután beérkezett dokumentumokat nem tudjuk az érvényes jelentkezés részeként elfogadni. A jelentkezés befogadása nem jelent automatikus felvételt. A programról való részvételről és az indításról külön e-mailes értesítést küldünk.

Jelentkezési határidő: 2018. január 26. A borítékra kérjük, hogy írják rá 718081/2

A jelentkezés a részvételi díj beérkezésével válik érvényessé, az utalási információk a regisztráció visszajelzéséről szóló e-mailben vannak leírva.

Létszám: minimum 12 fő – maximum 18 fő

 

Gyakran ismételt kérdések a képzéssel kapcsolatban

Jelenleg nincsenek feltett kérdések.

Kérdést szeretne feltenni?

A képzéssel kapcsolatos kérdéseit Czeglédi Andrea várja a czegledi.andrea@fszk.hu email címen, vagy a +36204463578 telefonszámon.