Intenzív Interakció Workshop

Ez egy lezárult képzés!

A képzés költsége
térítésmentes
Jelentkezési határidő
Lejárt

Kétnapos Intenzív Interakciós Workshop szakembereknek szeptember 10-11-én

intensive_interaction

Az intenzív interakció (Intensive Interaction ©) módszerét súlyos tanulási nehézségekkel élő gyerekek és felnőttek  iskolájának szakemberei dolgozták ki az 1980-as években, Dél-Angliában (Harperbury Hospital School, Herfordshire). A módszer fejlesztése és hatásvizsgálata, valamint publikációi főként az iskola két tanárának nevéhez, Dave Hewetthez és Melanie Nindhoz kötődik. A módszert kommunikációjukban jelentős mértékben sérült, tanulási nehézségekkel küzdő és vagy autista emberek számára dolgozták ki. Gyakori, intenzív és egymásra épülő interakciós helyzetekben segíti a kommunikáció alapjainak elsajátítását, használatát. További információk angol nyelven: http://www.intensiveinteraction.co.uk/

A módszer mindenki számára ajánlható, aki kommunikációjukban jelentősen akadályozott személyekkel (gyerekekkel és/vagy felnőttekkel) foglalkozik (pl. pedagógus, asszisztens, ápoló, pszichológus, mozgásterapeuta, beszédterapeuta, szociális munkás, gondozó személyzet, stb.), végzettségtől függetlenül. A kurzuson a résztvevők nagycsoportos és kiscsoportos formában, sok videó illusztráció és segédanyagok segítségével sajátítják el a módszer alapjait. A felkészítés budapesti helyszínen, 2015. szeptember 10-11-én lesz. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Magyar nyelvre szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Helyszín: MOM Kulturális Központ, Kupolaterem (1124 Budapest, Csörsz utca 18.)

Részletes program

Gyakran ismételt kérdések a képzéssel kapcsolatban

Jelenleg nincsenek feltett kérdések.

Kérdést szeretne feltenni?

A képzéssel kapcsolatos kérdéseit Farkas Gyöngyi várja a farkas.gyongyi@fszk.hu email címen, vagy a 06-1/450-3247, 06-30/678-2910 telefonszámon.