Távoktatási program autista gyereket nevelő családok számára

Jelentkezési határidő

ÚTJELZŐ VAGY CÍMKE? – Kérdések, válaszok, ötletek és gyakorlati tanácsok

Jelentkezési felhívás

apa gyerek anyaA Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. jelentkezési felhívást tesz közzé a TÁMOP-5.4.11-12/1-2012-0001 azonosító számú “Nyolc Pont – Az autista személyek ellátórendszerének országos szintű, komplex innovációja, szakmai tanácsadó hálózat és koordinációs központ kialakításával” című kiemelt projekt keretében elkészített, távoktatási formában elvégezhető autizmus-specifikus szülői kompetenciafejlesztésre.

A program azoknak a szülőknek, családtagoknak készült, akik 10-12 évnél fiatalabb autista gyermeket nevelnek. Ezen kívül elkészült egy rövidebb, felnőtt korú autista gyereket nevelő szülők számára hasznos kitekintés is, amely szintén elérhető 2015. július 1-től projektünk távoktatási felületén, az autizmus-online.hu oldalon.

Kapcsolódó dokumentumok:

Gyakran ismételt kérdések a képzéssel kapcsolatban

Jelenleg nincsenek feltett kérdések.

Kérdést szeretne feltenni?

A képzéssel kapcsolatos kérdéseit Békefi Éva várja a bekefi.eva@fszk.hu email címen, vagy a 30/8464-356 telefonszámon.

Jelentkezési lap

A jelentkezés menete:

A kompetenciafejlesztés ingyenes, csupán egy előzetes regisztrációt igényel az alábbi Jelentkezési lap kitöltésével, melyben a jelentkezőnek csupán a nevét és email címét szükséges megadniuk. Ezt követően a jelentkező regisztrálhat az autizmus-online.hu felületen

A távoktatási felület használatával kapcsolatos fontos információkat Útmutató a távoktatási felület használatához című, letölthető dokumentumban találhat.

A jelentkezéshez szükséges adatok:

Lehetőség szerint a saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében

Nyilatkozat

Alulírott, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy az FSZK Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson az FSZK Nonprofit Kft. felkészítéseiről, képzéseiről, továbbképzéseiről. Kijelentem, hogy számomra az FSZK Nonprofit Kft. biztosította a felkészítési programról szóló részletes tájékoztatást, annak ismeretében írtam alá a Jelentkezési lapot.