2017.06.08. – Menedzsment ismeretek – Sikeres adománygyűjtés gyakorlati példákkal

Képzés azonosító száma
717084/1
A képzés óraszáma
8 óra
A képzés költsége
Bruttó 6.000 Ft
Jelentkezési határidő

Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft. logójaSIKERES ADOMÁNYGYŰJTÉS GYAKORLATI PÉLDÁKKAL

A forrásteremtés alapjai – a lakossági adománygyűjtés és a vállalati támogatások

A nap során a civil szervezetek képviselői konkrét példákon keresztül ismerhetik meg, hogy milyen forrásteremtési technikák léteznek az adó-egyszázalékos kampányokon és a pályázatok világán túl.

A következő témaköröket tekintjük át:
  • A jótékonyság alapfogalmai, az adományok típusai,
  • Az adatbázisalapú és lakossági adománygyűjtés
  • A közösségi finanszírozás („crowdfunding”)
  • A vállalati-civil együttműködések főbb elemei,
  • Az ügyünk hatékony bemutatása,
  • Miként készüljünk fel egy vállalati bemutatkozásra?
Az előadóról:

Nagygyörgy András 10 éve foglalkozik nonprofit marketinggel és forrásteremtéssel. Legfontosabb szakmai eredményeit az ország egyik vezető civil szervezete, a Bátor Tábor Alapítvány adománygyűjtési és kommunikációs vezetőjeként érte el. Az általa vezetett adó egyszázalékos kampányok egymás utáni három évben nyerték el az Év Társadalmi Célú Kampánya díjat. A nevéhez fűződik Közép-Európa legnagyobb, jótékonysági futóközösségének, az „Élménykülönítménynek” a megalapítása.
Jelenleg tanácsadóként fejti ki hatását: civil szervezetek forrásteremtési stratégiájának megszületésénél, vállalati-civil együttműködések létrejötténél és konkrét forrásteremtési kampányok megvalósításánál segít a Civil Support szakértőjeként. András volt a megálmodója és elindítója ballagó gimnazisták jótékonysági mozgalmának, a „KézenFogva Ballagunk”-nak is.
A Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft. civil szervezeteknek és társadalmi vállalkozásoknak nyújt a nagyobb pozitív társadalmi hatás és fenntartható működés eléréséhez kapcsolódó szolgáltatásokat. Az elmúlt években több száz civil szervezettel és több tucat vállalattal dolgozott együtt.

Módszer:

interaktív előadás, kiscsoportos munka

Időpont:

2017. június 8.

Időtartam:

8 óra, 9.00 órától 17.00 – ig tart

Helyszín:

FSZK Nonprofit Kft.
1071 Budapest, Damjanich u. 4.

Jelentkezési határidő:

2017.május 29. 14 óra

Jelentkezési feltétel:

nincs, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létszám:

minimum 25 fő, maximum 40 fő

Részvételi díj:

Bruttó 6.000 Ft.

 

Gyakran ismételt kérdések a képzéssel kapcsolatban

Jelenleg nincsenek feltett kérdések.

Kérdést szeretne feltenni?

A képzéssel kapcsolatos kérdéseit Hancz Gabriella várja a hancz.gabriella@fszk.hu email címen, vagy a +36-1-4503230/105; +36-30/7567187 telefonszámon.

Jelentkezési lap

+36 Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében
Számlázási adatok:

Nyilatkozat

Alulírott, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy az FSZK Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson az FSZK Nonprofit Kft. képzéseiről, továbbképzéseiről. Kijelentem, hogy számomra az FSZK Nonprofit Kft. biztosította a képzési programról szóló részletes tájékoztatást, annak ismeretében írtam alá a Jelentkezési lapot.