Mindennapi hősök az iskolapadban, avagy a jegyzetelő szolgáltatás

A képzés óraszáma
8 óra
A képzés költsége
térítésmentes
Jelentkezési határidő

Egy kerekesszékes fiú tanuló együtt tanul diáktársával

Kedves Érdeklődő,

ezen szolgáltatásunk átmenetileg nem elérhető, a későbbiek során újból elérhető lesz. Érdeklődését kérjük jelezze a bekefi.eva@fszk.hu e-mail címen.

Köszönettel: Felnőttképzési Iroda

Főiskolai, egyetemi hallgató vagy? Érdekel a jegyzetelés?

Jegyzetelni – a legegyszerűbb dolog, feltéve, ha bejársz órára

Eláruljuk: nem mindenkinek…

Hogyan jegyzetelnél, ha vak, siket, esetleg mozgássérült hallgató lennél?

A megoldás minden esetben egyedi lehet, de biztosan segítséget jelent egy profi jegyzetelő, aki segít papírra vetni a gondolatokat. A jegyzetelő tréningünket azoknak a felsőoktatásban tanuló fiataloknak ajánljuk, akik szívesen segítenének megbirkózni a fogyatékossággal élő társaiknak az előadásokon való jegyzeteléssel. Tananyagunk regisztráció után e-learning formában hozzáférhető, a tanfolyam INGYENES. Vizsgát minden hónap harmadik hetében szervezünk, felmerült igények alapján.

A teljes tananyag elsajátításához szükséges idő mindössze 8 képzési óra! A zárás is online történik.

Egy kis biztatás: eddig még senki sem bánta meg, hogy eljött vizsgázni! – gyere és legyél te is mindennapi hős az egyetemen!

Kérünk, hogy jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el az alábbi tájékoztatót a programmal kapcsolatosan.

 

Gyakran ismételt kérdések a képzéssel kapcsolatban

Jelenleg nincsenek feltett kérdések.

Kérdést szeretne feltenni?

A képzéssel kapcsolatos kérdéseit Békefi Éva várja a bekefi.eva@fszk.hu email címen, vagy a +36-30-846-4356 telefonszámon.

Jelentkezési lap

Lehetőség szerint a saját mobiltelefonszámát adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében
Lehetőség szerint a saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében

Nyilatkozat

Alulírott, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy az FSZK Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson az FSZK Nonprofit Kft. képzéseiről, továbbképzéseiről. Kijelentem, hogy számomra az FSZK Nonprofit Kft. biztosította a képzési programról szóló részletes tájékoztatást, annak ismeretében írtam alá a Jelentkezési lapot.