Jelnyelvi tolmácsszolgáltatás

Jelnyelvi tolmácsszolgáltatás szakmai támogatása

A jelnyelvi tolmácsszolgálatok országos hálózatának működtetésére kiírt pályázatok teljes körű lebonyolítását, valamint a pályázati időszakok alatt a tolmácsszolgálatok működésének szakmai és pénzügyi ellenőrzését, és a szakmai háttér biztosítását a Magyar Jelnyelvi Programiroda látja el. Tájékoztató fórumok szervezésével, adatrögzítő rendszer fenntartásával, egységes szakmai és szolgáltatási minimum követelményrendszer kidolgozásával és alkalmazásával, valamint egységes ellenőrzési protokoll működtetésével járul hozzá a színvonalas és kiszámítható szolgáltatás biztosításához.

Tolmácsdiagnosztika

Tolmácsdiagnosztika szolgáltatást biztosítunk a jelnyelvi tolmácsok részére. A szolgáltatás célja, hogy a szolgáltatást igénybe vevő jelnyelvi tolmácsok tolmácsolási tevékenysége során előforduló hibákat, hibafajtákat feltérképezzük és egyéni fejlesztési tervet készítsünk a jeltolmácsolási tudás fejlesztéséhez.

Jelnyelvi tolmácsszolgálatok – elérhetőségek

Jelnyelvi tolmácsszolgálatok elérhetőségei PDF formátumban

Az alábbi térkép az egyes jelnyelvi tolmácsszolgálatok adatait tartalmazza fővárosi, illetve megyei felosztásban.

A jelnyelvi tolmácsszolgálatok országos hálózatának térképes megjelenítése

Az egeret valamely tolmácsszolgálat nevére állítva megjelennek a főbb elérhetőségi adatok – név, cím, telefon, e-mail, honlap –, rákattintva viszont azok honlapjai is. A városok melletti zöld pontra kattintva térképen is megtekinthető a tolmácsszolgálat adott városban való elhelyezkedése.

A jelnyelvi tolmácsszolgáltatás igénybevételéről szóló akadálymentes tájékoztató anyag
Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K)