Szenzoros integrációs terápiák, és alkalmazásuk jelentősége a súlyosan és halmozottan fogyatékos tanulók fejlesztésében – Nyíregyháza

2019.08.21. – Szenzoros sérülések és hatásuk a fejlődésre


8 órától 18 óráig (Elméleti és gyakorlati blokkok)

2019.08.22. – A szenzoros érzékelés területei, illetve szerepe a megismerő tevékenységekben, és a környezeti adaptációban, elsősorban súlyosan halmozottan fogyatékos gyermekek esetében

8 órától 18 óráig (Elméleti és gyakorlati blokkok)

2019.08.23. – A bazális stimuláció beépítése a komplex fejlesztésbe

8 órától 18 óráig (Elméleti és gyakorlati blokkok)

A továbbképzés helyszíne: ÉFOÉSZ Szabolcs-Szatmár -Bereg Megyei Egyesülete; 4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 4.

Jelentkezési felület:


1. Elektronikus jelentkezési lap – kérjük, itt a honlapon töltse ki.
2. A résztvevő előírt végzettségeket igazoló dokumentum (ok) másolata(i) és önéletrajz, melyeket a jelentkezési laphoz kell csatolni. A jelentkezéssel kapcsolatosan Önnek további teendője nincsen.
Köszönjük!

+36 Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
(Kérjük, írják ki a munkahely teljes nevét, ne rövidítsenek)
Feltöltendő dokumentumok

Nyilatkozat

Alulírott, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy az FSZK Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson az FSZK Nonprofit Kft. képzéseiről, továbbképzéseiről. Kijelentem, hogy számomra az FSZK Nonprofit Kft. biztosította a képzési programról szóló részletes tájékoztatást, annak ismeretében írtam alá a Jelentkezési lapot.

Amennyiben zöldre vált az Elküldöm a jelentkezési lapot gomb, regisztrációja sikeres lett, melyről visszaigazoló e-mailt kap. Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában. Köszönjük!