720083/1 – Az étkezés fejlődésének főbb állomásai és az eltérésékből adódó nehézségek – Hódmezővásárhely

Cél: A résztvevő jól áttekinthető információkat kapjon az étkezés fejlődésének főbb állomásaival és az eltérésékből adódó nehézségekkel kapcsolatosan.

Tartalma:

  • Gondolatok az evésterápia szerepéről az iskolai gyógypedagógiai munkában.
  • Az anamnézis, mint a megértés és tervezés alapja.
  • A normál fejlődésmenet és az evés fejlődésének kapcsolódási pontjai.
  • Az eltérő fejlődésmenet kapcsolata az evési nehézségekkel.
  • Örök ellenétek
  • Hogyan állapítsuk meg, mi a valódi probléma és honnan érdemes megközelíteni?
  • Esetmegbeszélés

Módszerek: előadás, saját élményű tréning módszerek, tapasztalatcsere, csoportos megbeszélés és/vagy reflexió, esetmegbeszélés, valamint irányított vitafórum.

Terjedelme:  6 óra; Elméleti órák száma: 4 óra; Gyakorlati órák száma: 2 óra

Helyszín: Bessenyei Ferenc Művelődési Központ Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út 7. II. emeleti multifunkcionális terem

A pontos kezdéssel és ütemezéssel kapcsolatban intézményünk értesítést küld az érdeklődőknek.

Jelentkezni az alábbi felület kitöltésével lehetséges:


Elektronikus jelentkezési lap – itt a honlapon kitöltendő, a regisztrációt követően egy visszajelző e-mailt fog kapni. Kérjük, ha nem kapja meg ezt a visszajelzést, ellenőrizze a levélszemét / spam fiókját, illetve vegye fel a kapcsolatot az Felnőttképzési Iroda munkatársaival az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
e-mail: felnottkepzes@nfszk.hu, tel.: +36/1/4503233

Köszönjük!

Számmal kiírva.
+36 Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
Saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
(Kérjük, írják ki a munkahely teljes nevét, ne rövidítsenek)

Nyilatkozat

Alulírott, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy az NFSZK Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson az NFSZK Nonprofit Kft. képzéseiről, továbbképzéseiről. Kijelentem, hogy számomra az NFSZK Nonprofit Kft. biztosította a képzési programról szóló részletes tájékoztatást, annak ismeretében írtam alá a Jelentkezési lapot.

Kérjük az "Elküldöm a jelentkezési lapot" gombra kattintás után várjon egy kicsit, amíg a rendszerbe bekerül a jelentkezés. Ez várhatóan 0,5 - 1 percet igénybe vehet!