721016/1 – Jelentkezési felület

B/2020/001730 nyilvántartási számon bejelentett tevékenység keretében meghirdetett pedagógus továbbképzés

Szenzoros integrációs terápiák, és alkalmazásuk jelentősége a súlyosan és halmozottan fogyatékos tanulók fejlesztésében

A továbbképzési program

Alapítási engedély száma: 159/11/2021

Képzési csoport azonosítója: 721016/1


  1. Elektronikus jelentkezési lap – itt a honlapon kitöltendő.
  2. A résztvevő előírt végzettségeket igazoló dokumentum (ok) másolata(i) és önéletrajz, melyek a jelentkezési laphoz elektronikusan csatolandók.
  Az adatok beküldése után a regisztrált e-mail címre kap egy visszajelzést. Kérjük, ha nem kapja meg ezt a visszajelzést, ellenőrizze a levélszemét / spam fiókját, illetve vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
  e-mail: bekefi.eva@szinkft.hu, tel.: +36 30 8464 356

  Köszönjük!

  +36 Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
  Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
  (Kérjük, írják ki a munkahely teljes nevét, ne rövidítsenek)

  Adatkezeléshez hozzájárulás és nyilatkozat

  A jelentkezési lap beküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy képző intézmény a szükséges kapcsolattartáshoz (pl. tanúsítványok postázása, telefonos értesítés) az elérhetőségi adataimat kezelje legkésőbb a továbbképzési program teljes lezárását követő 30 napig. Az érintett adatok: lakcím adatok, tartózkodási hely adatok (amennyiben releváns), telefonszám
  +36 Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
  Tanúsítványok
  Feltöltendő dokumentumok

  Nyilatkozat

  Alulírott, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lap adatai a valóságnak megfelelnek. Elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy a SZIN Nonprofit Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, azokat kezelje, valamint továbbítsa kizárólag törvény által meghatározott adatszolgáltatási kötelezettség céljából, valamint, hogy a jövőben is tájékoztathasson a SZIN Nonprofit Kft. képzéseiről, továbbképzéseiről. Kijelentem, hogy számomra az a SZIN Nonprofit Kft. biztosította a képzési programról szóló részletes tájékoztatást, annak ismeretében írtam alá a Jelentkezési lapot.

  Amennyiben zöldre vált az Elküldöm a jelentkezési lapot gomb, regisztrációja sikeres lett, melyről visszaigazoló e-mailt kap. Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában. Köszönjük!