10 éves a fejlesztő nevelés-oktatás

  • Ez az esemény elmúlt.

-

A konferencia célja, hogy ismertesse a fejlesztő nevelés-oktatási ellátás szakmai eredményeit az érintettek szemszögéből rendszer, intézményi és egyéni szinten. A programban tervezetten megjelenik az ágazati irányítás (Emberi Erőforrások Minisztériuma) szerepe az elmúlt 10 évben, a fejlesztő nevelés-oktatási ellátás szakmai és tudományos háttere, valamint a fejlesztő nevelés-oktatás az érintettek (szülő, végzett iskolás) oldaláról.

A konferencia keretében az előadóként meghívott, fejlesztő nevelés-oktatásban érintett intézményeknek lehetőségük lesz bemutatni saját működésüket, valamint egy általuk készített poszter segítségével megosztani egy-egy az intézmény életében megjelenő jó gyakorlatot a hallgatósággal.

Az elmúlt 10 év eredményeinek méltó megünneplése mellett, konferenciánk zárásaként – az elhangzott előadások, a prezentált jó gyakorlatok, valamint az előző napi, szintén e témában tartott kerekasztal-beszélgetésen elhangzott vélemények, meglátások alapján – célunk lesz konkrét a jelen helyzetre vonatkozó tanulságok, illetve előrevivő, jövőbe mutató javaslatok megfogalmazása is a hazai fejlesztő nevelés-oktatási tevékenységhez kapcsolódóan.

Moderátor: Kapcsáné Németi Júlia

A konferencia részletes programjának letöltése

A konferencián összesen legfeljebb 70 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát lehetőség szerint minél hamarabb jelezze!

A jelentkezés lezárult! A szabad helyek megteltek!

Részletek

Dátum:
Időpont:
Esemény kategória:

Helyszín

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Cím
1054 Budapest, Báthory utca 10.
Google Térkép (új ablakban nyílik)