MEGHÍVÓ az IFKKOT szeptember 2-i nyílt ülésére

  • Ez az esemény elmúlt.

-

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton nagy tisztelttel meghívom az Intézményi Férőhely Kiváltást Koordináló Országos Testület (IFKKOT) szeptember 2-i nyílt ülésére.

Az ülés időpontja: 2015. szeptember 2. 09.00-12.00 óra

Az ülés helyszíne: FSZK Nonprofit Kft, Pap Károly terem (1071 Budapest, Damjanich u. 4.)

Az ülés napirendje:

  1. Megnyitó: Czibere Károly
    EMMI Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért felelős államtitkár
  2. A „Fejlesztési koncepció-javaslat a fogyatékos személyek számára ápolást-gondozást nyújtó szociális intézményi férőhelyek kiváltásáról szóló stratégia (2011-2041) végrehajtásának elősegítéséről a 2015-2020. időszak tervezéséhez” című dokumentum bemutatása és az előzetesen beérkezett kérdések, javaslatok meghallgatása
    előterjesztő: Giflo H. Péter, elnök
  3. A fejlesztési koncepcióhoz érkező hozzászólások meghallgatása

A nyílt testületi ülés célja a „Fejlesztési koncepció-javaslat a fogyatékos személyek számára ápolást-gondozást nyújtó szociális intézményi férőhelyek kiváltásáról szóló stratégia (2011-2041) végrehajtásának elősegítéséről a 2015-2020. időszak tervezéséhez” című dokumentum széles körű szakmai egyeztetése, kérdések, javaslatok meghallgatása. A dokumentum letölthető az alábbi linkről: Koncepció-javaslat – kiváltás

Ezúton kérjük, hogy véleményét, előzetesen, írásban küldje meg az ifkkot@fszk.hu e-mail címre! A nyílt ülésen a hozzászólást elsősorban az írásban, előzetesen megküldő személyek számára tudjuk biztosítani! Az előzetes írásbeli vélemények megküldésének határideje: 2015. augusztus 31. 10.00 óra.

Az ülésen való részvétel regisztrációhoz kötött! Kérem, amennyiben részt kíván venni a nyílt testületi ülésen regisztráljon az alábbi felületen! Az ülésen maximum 50 fő részvételét tudjuk biztosítani, a regisztráció elfogadása a jelentkezések sorrendjében történik.

A regisztráció határideje: 2015. augusztus 31. 10.00 óra.

Budapest, 2015. augusztus 25.

Tisztelettel:

Giflo H. Péter
elnök
sk.

Részletek

Dátum:
Időpont: