720012/1 – Hogyan előzzük meg a problémás viselkedést (HELP) – záróteszt felület

A záróteszt összesen 20 kérdésből áll, ebből Önnek 15 kérdést kell helyesen megválaszolnia a sikeres teljesítéshez.

A kitöltés eredményéről nem kap automatikus visszajelzést, a tesztfelület lezárása után jelentkezünk Önnél az eredménnyel.

A tesztfelületet 2020.02.28-án 14 óráig lehet kitölteni.

Üdvözlettel:

NFSZK Nonprofit Kft. Felnőttképzési Iroda

Az esetleges technikai hibát kérjük jelezze a felnottkepzes@fszk.hu felületen.

Teszt felület:


1. Kérjük töltse ki a zárótesztet az alábbi felületen.
2. A javítás után egyedileg küldünk értesítést az eredményről, automatikus visszajelzés nem érkezik.
Köszönjük!

Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.

Záróteszt kérdések:
a. Verbális agresszió (sértő megnevezés használata, fenyegetőzés, megalázó beszéd, másnak címzett obszcén nyelvezet)Fizikai agresszió (ütés, rúgás, harapás, hajtépés stb.)c. Destruktivitás (kárt tesz a közvetlen környezetében, személyes tárgyaiban, ruházatában stb.)Sztereotip viselkedés (a viselkedés repetitív mintázata, amely az egyén idejének jelentős részét leköti és megakadályozza, hogy más tevékenységben vegyen részt)Gátlás levetkőzése/szociálisan nem megfelelő viselkedés (nyilvános helyen levetkőzik, nem megfelelő érintés vagy fogdosás, önkielégítés nyilvános helyen)A mentálhigiénéhez kapcsolódó nehézségek (fokozott elkerülés, gyanakvás, agresszió, visszahúzódás)
aadrenalin kerül a vérárambab. lassabbá válik a légzés és a pulzusmegnő a vérnyomása látás beszűkül és kizárólag a veszélyforrásra fókuszálcsökken a kommunikációs képességmegnő a tanulási képesség
Maximálisan odafigyelek a másikra és reagálok arra, amit felém kommunikál.Egyetértek a másikkal.Figyelnem kell azokat a figyelmeztető jeleket is, amelyek arra utalnak, hogy az illető kezd kimozdulni a nyugalmi állapotából.

Kérjük az "Elküldöm a teszt megoldását" gombra kattintás után várjon egy kicsit, amíg a rendszerbe bekerül a jelentkezés. Ez várhatóan 0,5 - 1 percet igénybe vehet!