Autizmus-barát Családi Nap – 2015.05.24. Vasárnap

A Nyolc Pont – Az autista személyek ellátórendszerének országos szintű, komplex innovációja szakmai tanácsadó hálózat és koordinációs központ kialakításával c. (TÁMOP 5.4.11-12/1-2012-0001 azonosítószámú) kiemelt projekt Autizmus-barát családi napot szervez, melyre szeretettel várjuk az autizmussal élő gyermeket, fiatalokat és családjaikat. 

Gyermekvasút

A családi nap programja egy autizmus-szempontból akadálymentesített szabadtéri rendezvény, mely során megismerkedünk a gyermekvasúttal, mellyel a Hűvösvölgyből a Széchenyi-hegyre utazunk (és igény szerint vissza is).

A részletes tervezett programról a regisztrált jelentkezők emailben kapnak további tájékoztatást 2015.05.15-ig. Annyit azonban elárulunk, hogy a vonatozáson túl a gyerekek, fiatalok „vasutas” idegenvezetéssel megismerkedhetnek a Gyermekvasút működésével és a háttérben levő infrastruktúrával. Az autizmussal élő gyermek segítése céljából a későbbiek során képeket, rajzokat, útvonalat, gyermekek számára is jól követhető napirendet teszünk elérhetővé, melynek segítségével a családok előre felkészülhetnek a programra.

A programra való regisztráció lezárult.