AUTMENTOR2017 pályázati nyertes lista

Autizmus-specifikus nevelés és oktatás támogatása VII.

A pályázat célja a minőségi autizmus-specifikus nevelés, oktatás feltételeinek megteremtése az autizmus spektrum zavarral küzdő gyermek(ek)et integráltan nevelő, oktató köznevelési, közoktatási intézményekben.

A pályázat célja mentorálási folyamat segítségével valósul meg, amely az autizmus spektrum zavar terén jártas, gyakorlott, nagy szakmai tapasztalattal és autizmus-specifikus tudással rendelkező külső szakember (mentor) bekapcsolódásával valósul meg az autizmus spektrum zavarral küzdő gyermek(ek)et ellátó nevelési/oktatási intézményekben. A mentorálás során a szakértő mentor tapasztalatával, szakszerű tudásával, rálátásával segíti az intézményben dolgozó, kijelölt mentoráltat, aki az autizmus spektrum zavarral küzdő gyermek(ek)kel napi szintű kapcsolatban van.

A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 9 500 000 Ft. A forrást a 34658-8/2017/KOZNEVIG számú, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az FSZK Nonprofit Kft. között létrejött együttműködési megállapodás biztosítja.

A 2017. október 16. postai feladási határidőre 15 pályázat érkezett.
Az Értékelő Bizottság javaslata alapján a Dr. Palkovics László oktatásért felelős államtitkár az alábbi döntést hozta:

  • Támogatott pályázatok száma: 12 db
  • Forráshiány miatt elutasított pályázatok száma: 0 db
  • Szakmai okok miatt elutasított pályázatok száma: 3 db
  • Formai okok miatt elutasított pályázatok száma: 0 db

Nyertes lista megtekintése

További információk az Autizmus-specifikus nevelés és oktatás támogatása VII. című pályázatról