Elkészült a foglalkozási rehabilitáció intézményrendszerét bemutató tematikus füzet

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az intézményi férőhely kiváltás foglalkoztatási területének általános folyamatát bemutató módszertani füzetet követően elkészült a foglalkozási rehabilitáció intézményrendszerét bemutató tematikus füzet.

A kiadványban röviden bemutatjuk az intézményrendszer szereplőit és praktikus ismereteket nyújtunk az eligazodáshoz. Kérdések és válaszok segítik a megértést, illetve kiegészítő hasznos tudnivalók is olvashatók az anyagban.

„A foglalkozási rehabilitáció intézményrendszere” című tájékoztató füzet a következő eleme annak a sorozatnak, melyben a kiváltáshoz kapcsolódó foglalkoztatási és foglalkozási rehabilitációs témák kerülnek bemutatásra. Jelen kiadványban röviden bemutatott részterületeket (pl. akkreditált foglalkoztatás, fejlesztő foglalkoztatás) további füzetek támogatják majd.

A kiadványsorozat elemei, valamint a szakmai fogalmak magyarázatai hozzáférhetők lesznek az FSZK honlapján a Kiadványok között, illetve a későbbiekben a TÁRS projekt honlapján is.

További információk a projektről