Elkezdődött az intézmények ez évi szakértői igényeinek felmérése

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az FSZK Nonprofit Kft. TÁRS Projektje 2017 októberétől biztosít szakértőket, tanácsadókat az intézményi férőhelykiváltást megvalósító pályázóknak. A számos területet átfogó szakmai támogatás az intézmények szakértői igényeinek felmérését követően, ezekre reagálva, több ütemben kerül biztosításra a projekt megvalósítási ideje alatt. A jelenlegi felmérés 2019. első felét érinti.

2019. február közepéig a TÁRS Projekt szervezetfejlesztő – szolgáltatásszervező, és kommunikációs – közösségfejlesztő kollegái az intézményi koordinátorokkal közösen végiglátogatják az EFOP-2.2.2 pályázati konstrukció keretében férőhelykiváltást megvalósító intézményeket és elkészítik a 2019. első felére vonatkozó tanácsadói igényfelméréseket. A fenti szakterületeken kívül célcsoport-specifikus szakmai támogatás keretében pszichoszociális, addiktológiai és SHF tanácsadói felmérés is történik azokban az intézményekben, ahol erre igény mutatkozik.

Az igényfelmérést követően 2019 tavaszától a szakértők-tanácsadók a pályázói igények és ütemezés alapján kapcsolódnak be továbbra is a kiváltás megvalósításának folyamatába, személyes jelenlétükkel, háttértámogatásukkal segítve az EFOP-2-2-2. pályázatban érintett intézményeket.

 

 

További információk a projektről