Érzékenyítő és szakmai program védőnők részére

2015. május 28-án (11:00 – 15:00) a budapesti Lurdy Házban várja a kedves érdeklődőket a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete az „Érzékenyítő és szakmai program védőnők részére” című rendezvényére. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja, az FSZK Nonprofit Kft. által meghirdetett „Szülősegítő szolgáltatások támogatása” című pályázati program keretében. 

A rendezvény érzékenyítő résszel kezdődik. A résztvevők fogyatékossággal élő gyermekekkel és szüleikkel találkozhatnak a „Nyárköszöntő” című programon, ahol a gyermekek, testvéreik és barátaik különböző kézműves játékokat készítenek a résztvevő védőnők és anyukák számára.

A helyszínen bemutatják azokat a speciális eszközöket, amelyek elősegítik a fogyatékos gyermeket nevelő anyák mindennapjait. Továbbá lehetőség nyílik a védőnők és szülők közötti konzultációra is. A délutáni blokkban érdekes előadásokat hallhatnak szakemberektől és érintett szülőktől egyaránt. A program része még az „Ezt nem lehet kihagyni” című kisfilm levetítése is.

Fontosnak tarjuk, hogy a programon minél több védőnő részt vegyen. Tisztelettel kérünk Mindenkit, akinek módjában áll, hirdesse a programot a védőnők, illetve egyéb, a gyermekek ellátásában dolgozó szakemberek körében. Köszönjük.

A program részleteiről itt olvashatnak: http://www.mbeinfo.hu/hir/erzekenyito-es-szakmai-program-vedonok-reszere-a-fogyatekossaggal-elo-gyermekekrol/