FOLYTATÓDNAK AZ IFKT TEMATIKUS TÁJÉKOZTATÓ NAPOK!

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az EFOP–2.2.5-17 Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig, illetve a VEKOP-6.3.2-17 Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás című pályázati felhívásokhoz kapcsolódóan – a tervezéshez és a benyújtáshoz szükséges Szakmai Terv elkészítéséhez – az intézmények szakmai-módszertani támogatást kapnak.

A tervezési folyamatban az FSZK TÁRS Projektje (EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 „Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása”) nyújt segítséget.

A Szakmai Terv összeállítását segítő és az egyes felmérési területekre ráépülő Tematikus Tájékoztató Napokat február 15-étől tartjuk Budapesten.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés a tematikus tájékoztató napokra honlapunkon keresztül lehetséges az erre a célra kialakított felületen (az oldal alján).

További információk a projektről