Hálózati Kommunikációs Kapu

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

A TÁRS Projekt egyik kiemelt célkitűzése, hogy országos szinten biztosítsa a kiváltásban érintett szereplők közötti információáramlást, a módszerek és jó gyakorlatok megosztását, fejlesztések közössé tételét, továbbá garantálja a horizontális és vertikális szakmai kommunikációt az érintett szereplők között. A TÁRS Projekt Hálózat Munkacsoportja által működtetett Hálózati Kommunikációs Kapu (kivaltas.halozat@fszk.hu) is ezt a célt szolgálja.

A Hálózati Kommunikációs Kapunak kiemelt jelentősége van, mivel ezen keresztül folyamatos a szakmai tájékoztatás, információnyújtás a kiváltási folyamat aktualitásairól, szakmai fejlesztéseiről. A TÁRS Projekt szakmai hírlevele a Hálózati Kommunikációs Kapun keresztül jut el minden hónapban az érdeklődők számára. A Hálózati Hírlevélre folyamatos a feliratkozási lehetőség. Az elektronikus kapcsolattartás mellett hálózati rendezvények (képzések, szakmai események) keretében a személyes találkozások lehetősége is biztosított.

A TÁRS Projekt számára kiemelten fontos a Kiváltási Folyamatot Támogató Országos Szakmai Hálózat tagjaival – a kiváltási folyamatban résztvevő intézményekkel és a kiváltásban szerepet vállaló szakemberekkel – történő együttműködés, különösen a megszerzett tapasztalatok, tudások megosztása terén. A hálózati tagok részéről felmerülő szakmai szükségletekre, igényekre való hatékony válaszadás érdekében került kialakításra a Hálózati Kommunikációs Kapu, amin keresztül bizalommal fordulhatnak a hálózati tevékenységet ellátó Hálózat Munkacsoporthoz kiváltással kapcsolatos kérdéseikkel! A beérkező kérdéseket minden esetben az adott témában kompetens munkatárs válaszolja meg.

Kérjük, keressenek minket továbbra is kiváltással kapcsolatos kérdéseikkel Hálózati Kommunikációs Kapunkon keresztül:

kivaltas.halozat@fszk.hu

További információk a projektről