Hírlevél feliratkozás megerősítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. május 25. napján hatályba lép az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló általános adatvédelmi rendelete (GDPR rendelet).

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. mindent megtesz, hogy az Ön személyes adatait (név és e-mail cím) a GDPR rendelet, valamint a vonatkozó egyéb jogszabályok által előírt adatbiztonsági és adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelje.

Ezért kérjük, hogy aki már korábban feliratkozott Társaságunk hírlevelére az alábbi kérdések megválaszolásával erősítse meg szándékát és adja hozzájárulását, annak érdekében, hogy a továbbiakban is küldhessünk Önnek hírlevelet >>>

(Felhívjuk figyelmét, hogy a hozzájárulást bármikor visszavonhatja a hírlevelek alján található linken vagy hírlevélben megjelölt elérhetőségen, ami a kezelt felhasználói adatok törléséhez vezet.)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2018. május 25. után a megerősítő hozzájárulása nélkül nem küldhetünk Önnek több hírlevelet!