Információs nap az EFOP-2.2.5-17 számú felhívás kapcsán

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Információs napot tart az EMMI Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága az EFOP-2.2.5-17 – Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig című pályázati felhíváshoz kapcsolódóan, melynek tervezett dátuma 2017. május 8.

 A rendezvény segítséget nyújt az EFOP-2.2.5-17 – Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig című felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek. Az információs napon bemutatják a felhívás célját, szakmai tartalmát és elvárásait, illetve a résztvevők a pénzügyi feltételekről és a költségvetésről is tájékoztatást kapnak, továbbá egyéb hasznos információkhoz juthatnak a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban is.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. április 24. (hétfő) 14:00 óráig küldhetik be. Az információs napot tervezetten 2017. május 8-án, Budapesten tartják.

A rendezvényről bővebben itt tájékozódhatnak.

Az EFOP-2.2.5-17 – Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig című pályázati felhívást itt találják.

További információk a projektről