Kiváltási Kerekasztal Beszélgetés

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Kiváltási Kerekasztal Beszélgetést szervez az FSZK Nonprofit Kft. a Szociális Szakmai levelezőlista gödi Topház Speciális Gyermekotthon körülményeit érintő szakmai vita témájában levelező szakemberek részére, ahol mind a szociális szakma, mind az államigazgatás és az érdekvédelmi szervezetek képviselői meghívást kapnak.

Az elmúlt hetekben a Szociális Szakma levelezőlistáján a gödi Topház Speciális Gyermekotthon körülményeit érintő szakmai vita indult a témához hozzászólók körében, melyet az Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. is figyelemmel kísér. A diskurzus kiterjedt az intézményi férőhely kiváltás tárgykörére is, melynek szakmai-módszertani háttértámogatását társaságunk biztosítja a TÁRS Projekt – Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása – EFOP-1.9.1-VEKOP/15 – című kiemelt projekt keretein belül.

A véleménycserék nyomon követése azt erősítette a TÁRS Projekt szakembereiben, hogy szükség van egy olyan platform megteremtésére, ahol a hozzászólóknak személyesen is lehetőségük adódik szakmai álláspontjuk megvitatására. Ezért az FSZK megszervezi a Kiváltási Kerekasztal Beszélgetést a listán levelező szakemberek részére.

Az esemény 2017. június 22-én 15:00 és 17:00 óra között kerül megrendezésre az FSZK székhelyén. A kerekasztal beszélgetésre meghívást kaptak a témában hozzászólók és a szociális szakma nagyjai mellett az államigazgatás és az érdekvédelmi szervezetek képviselői is.

Az esemény meghívója itt érhető el.

Az eseményre való regisztrációkat 2017. június 20-ig várjuk a fekete.laszlo@fszk.hu e-mail címen.

További információk a projektről