Lezajlott a tapasztalati szakértők képzése

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért közhasznú Nonprofit Kft. a MONTÁZS projekt keretében képzéseket szervez a közszolgáltatásban dolgozó szakemberek számára az esélyegyenlőséget biztosító szolgáltatások szervezése érdekében. A képzéseken a fogyatékosságügyben érintett tapasztalati szakértőkkel dolgozunk együtt a „Semmit rólunk, nélkülünk!” elv alapján. A későbbiekben induló képzésekhez a Társaság felkészülést szervezett a tapasztalati szakértői feladatok ellátásához.

A képen a képzést elvégző 6 ember látható.A tapasztalati szakértő képzés résztvevői 30 órában szereztek előadói és gyakorlati ismereteket, továbbá elkészítették saját előadásuk anyagát.

A képen két kézfej látható, amint egy - egy sárga cetlit megérintenek.A képzés során az összeállított előadásokból és a közszolgáltatás területén történt esetekről oktatási rövidfilm készült. A képzés végén a résztvevők megismerkedtek a könnyen érthető kommunikáció fogalmával és szabályrendszerével a későbbi alkalmazási és ellenőrzési feladatok elvégzésének megalapozásához.

A képzést 6 fő végezte és 5 fő tett sikeres vizsgát. A képzés tanúsítvánnyal zárult.

További információk a projektről