Márciusi képzési hírek

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Márciusban tovább folytatódtak a TÁRS Projekt vezető beosztású munkatársaknak szóló „Változó vezetői szerepek és megújuló kompetenciák az intézményi férőhely kiváltási folyamatban”, valamint a leendő esetfelelősöknek szóló „Támogatott lakhatás szolgáltatás elméleti háttere és működtetése” című képzési. A hónapban elindításra került a három lépcsős esetfelelős képzéssorozat második része, a „Személyközpontú megközelítés, mint a támogatott lakhatásban dolgozó szakemberek eszköze” című képzés is.

„Változó vezetői szerepek és megújuló kompetenciák az intézményi férőhely kiváltási folyamatban” (röviden „Vezetői képzés”)

A TÁRS Projekt szervezésében március 6-án folytatódott az EFOP-2.2.2 pályázati konstrukcióban résztvevők számára tervezett utolsó, intézményvezetőknek szóló képzés. A négy alkalmas képzés májusban zárul.

„Támogatott lakhatás szolgáltatás elméleti háttere és működtetése (röviden „TL képzés”)

Az FSZK Nonprofit Kft három lépcsős, esetfelelősöknek szóló képzéssorozatának első része márciusban immár harmadik alkalommal, újabb két helyszínen került megrendezésre. Debrecenben és Budapesten 49 fő szociális intézményekben foglalkoztatott munkatárs kezdte meg képzést, melyet áprilisban fejeznek be. A most indított képzések voltak az utolsó alkalmak, melyeket az EFOP-2.2.2 pályázati konstrukcióban résztvevők számára terveztünk.

„Személyközpontú megközelítés, mint a támogatott lakhatásban dolgozó szakemberek eszköze” (röviden „Személyközpontú megközelítés képzés”)

Szintén márciusban indult el Szombathelyen, Békéscsabán, Kaposvárott és Nyíregyházán a három lépcsős esetfelelős képzéssorozat második része. A továbbképzéseken összesen 114 fő vett részt, ők áprilisban fogják befejezni a tréninget.

A szakmai tanfolyamokat a továbbiakban is folyamatosan meg fogjuk hirdetni, azokra az ország minden területéről lehetséges jelentkezni. A jelentkezésnek nem előfeltétele a „Támogatott lakhatás szolgáltatás elméleti háttere és működtetése” című képzés elvégzése.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az FSZK honlapját, ahol a TÁRS Projekt jövőbeni képzéseiről folyamatos tájékoztatást adunk. A meghirdetett képzések regisztrációs felülete a „FELNŐTTKÉPZÉS / Aktuális képzések” menüpont alatt érhető el.

További információk a projektről