Meghívó szakmai tájékoztató napra

A Közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) módosítása kedvező helyzetet teremtett a védett munkahelyek, akkreditált foglalkoztatók és fejlesztő foglalkoztatást végző intézmények által nyújtott szolgáltatások és gyártott termékek beszerzésére vonatkozóan.
A Kbt. 111.§ t) pont alapján nem kell alkalmazni a törvényt az uniós értékhatárt el nem érő olyan beszerzéseknél, amely védett munkahelyen, megváltozott munkaképességű személyek által előállított áruk vagy teljesített szolgáltatások beszerzésére irányul.

E lehetőség széles körben történő megismertetését – ezzel együtt a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítését – célozza az a rendezvény-sorozat, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság Foglalkozási Rehabilitációs Főosztályával közösen szervez a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a budapesti Szakmai Tájékoztató Napra, mely a módosítás hátterével és gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban nyújt felvilágosítást a potenciális ajánlatkérőknek – így minisztériumi háttérintézményeknek, szakterületi állami szereplőknek, önkormányzatoknak –, valamint potenciális ajánlattevőknek, különösen a védett munkahelyek, az akkreditált foglalkoztatók és fejlesztő foglalkoztatók számára.

A rendezvény időpontja:
2018. június 19., 10.00 órai kezdettel

A rendezvény helyszíne:
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Lehetőség van arra is, hogy a budapesti szakmai nap helyett a pécsi vagy a nyíregyházi rendezvényen vegyenek részt, ha az időpontjában vagy helyszínében kedvezőbb Önöknek. Ennek jelzésére a regisztrációs felületen – a megfelelő helyszín kiválasztásával – van mód.

Budapest

Pécs

Nyíregyháza

A rendezvényeken való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezés lezárult!

A program támogatói az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.
A program szervezője a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.