Megkezdődtek az adatkérések az EFOP 2.2.5-17. pályázathoz kapcsolódóan

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az EFOP 2.2.5-17. pályázati ciklusban érintettek a minőségi tervezés, valamint Szakmai Terv (SZT) elkészítésének érdekében igény esetén adatkéréssel fordulhatnak a TÁRS Projekt Kutatási Munkacsoportjához, ami települési, intézményi és szociális szolgáltatási ellátási táblázatokat, adatokat, diagramokat gyűjt össze számukra.

Kiadványok ajánlása mellett az adatkérő intézmények a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), az Országos Területfejlesztési és Területrendezési Információs Rendszer (TEIR) oldalán keresztül nyilvánosan hozzáférhető legfrissebb adatokat (adatforrások a KSH T-STAR, illetve a TEIR rendszeren keresztül BM, ANTSZ, és GeoX Kft.), valamint a Magyar Államkincstár szociális szolgáltatások részletes adatait tartalmazó működési engedélyes táblájának aktuális adatait kapják meg.

Adatkéréssel kapcsolatban az érintett települések és/vagy járások megjelölésével a kivaltas.kutatas@fszk.hu e-mail címen lehet a Kutatási Munkacsoporthoz fordulni.

További információk a projektről