Megváltozott e-mail címeken kérhetik a TÁRS projekt segítségét

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020A Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. elektronikus levelezési címei egységesen megváltoztak. A korábbi @fszk.hu végződés helyett a @nfszk.hu végződést használja a társaság valamennyi e-mail cím tekintetében. Az alábbiakban azokat a csoportos e-mail címeket láthatják csokorba gyűjtve, amelyeken a TÁRS projekt munkatársai továbbra is a rendelkezésükre állnak.

Hova írhat? Milyen témában várjuk a kérdéseket?
kivaltas.halozat@nfszk.hu Hálózati Kapu, melynek célja, hogy a kiváltási folyamattal kapcsolatban felmerült bármely kérdés becsatornázódjon a TÁRS projektbe és mielőbb megválaszolásra kerüljön.

 

ifkt@nfszk.hu Ezen az e-mail címen az IFKT módszertanhoz és felkészítésekhez kapcsolódó kérdések, konzultációs igény jelzésére van lehetőség.
sanmartinskala@nfszk.hu Ezen az elérhetőségen a San Martín felmérőeszköz alkalmazásához kapcsolódó kérdéseiket, konzultációs igényüket tudják jelezni.
ekisz2szakmaitamogatas@nfszk.hu Ezen a címen az EKISZ2 módszertanhoz és alkalmazásához kapcsolódó kérdések, konzultációs igény jelzésére van lehetőség.
tlprotokoll@nfszk.hu Ezen az e-mail címen a támogatott lakhatás (TL) szolgáltatás kialakításához és működtetéséhez kapcsolódó kérdések megfogalmazására van lehetőség.
kivaltas.kutatas@nfszk.hu „A kitagolással kapcsolatos társadalmi attitűdök és azok változásának mérése”, a „Komplex mérések a kiváltással érintett helyszíneken”, a „Fenntarthatósági (költéghatékonysági) elemzés, illetve jogi inkonzisztenciák vizsgálata”,  „A lakók életminőségének változása – kontrollcsoportos mérések” megnevezésű kutatásokkal kapcsolatos kérdéseiket tehetik fel az érdeklődők, akik erre az e-mail címre írnak.
kelet.kivaltas@nfszk.hu Az intézményi koordinátorok tevékenységével és a lakótámogatással kapcsolatban tudják kérdéseiket feltenni, kéréseiket megfogalmazni ezen az elérhetőségen.

 

A levelezőrendszer beállítása miatt a régi címekre érkező e-mailek átmeneti ideig elérnek a címzettekhez, azonban ezúton kérjük együttműködésüket, hogy a továbbiakban elektronikus leveleiket az új címzést használva küldjék meg számunkra. Köszönjük!

 

 

További információk a projektről