Megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásával és foglalkozási rehabilitációjával kapcsolatos pályázati lehetőségek

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020A TÁRS projekt (EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 „A szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása”) Foglalkoztatási munkacsoportja a jövőben tájékoztatást nyújt az intézmények számára a látóterébe kerülő – a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásával és foglalkozási rehabilitációjával kapcsolatos – pályázati lehetőségekről.

Most kiemelt figyelmet szenteltek az EFOP-1.1.1-15 kódszámú, „Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” elnevezésű projektnek, mely vélhetően több intézmény érdeklődésére is számot tart majd – ezért erről egy hosszabb összefoglaló készült.

A többi pályázatról – rövid ellátási lánc (REL), szociális farm, foglalkoztatási együttműködések, LEADER stb. – rövid leírást találhatnak, amely tartalmazza a felhívás célját, a támogatásra kerülő tevékenységeket, a lehetséges pályázók körét és a benyújtási határidőket.

 

Az alábbi linkeken további információk érhetők el a felsorolt pályázatokról:

 

További információk a projektről