Mindennapi hősök az iskolapadban, avagy a jegyzetelő szolgáltatás

Főiskolai, egyetemi hallgató vagy? Érdekel a jegyzetelés?

Jegyzetelni – a legegyszerűbb dolog, feltéve, ha bejársz órára 🙂

Eláruljuk: nem mindenkinek… hogyan jegyzetelnél, ha vak, siket, esetleg mozgássérült hallgató lennél?

A megoldás minden esetben egyedi lehet, de biztosan segítséget jelent egy profi jegyzetelő, aki segít papírra vetni a gondolatokat. A jegyzetelő tréningünket azoknak a felsőoktatásban tanuló fiataloknak ajánljuk, akik szívesen segítenének megbirkózni a fogyatékossággal élő társaiknak az előadásokon való jegyzeteléssel. Tananyagunk regisztráció után e-learning formában hozzáférhető, a tanfolyam INGYENES. Vizsgát évente négyszer tervezünk: február, április, október, november. (A jelentkezések ismeretében bővítjük a vizsgaalkalmakat)

A teljes tananyag elsajátításához szükséges idő mindössze 3 óra! Vizsga Budapesten, az FSZK Nonprofit Kft. telephelyén, 2000 Ft vizsgadíj ellenében.

Egy kis bíztatás: eddig még senki sem bánta meg, hogy eljött vizsgázni! – gyere és legyél te is mindennapi hős az egyetemen!

Ha további információt szeretnél a jegyzetelő szolgáltatás felépítéséről, működésének feltételeiről, kérlek, hívd a Magyar Jelnyelvi Programiroda munkatársait, készséggel segítenek Neked. Hasznos tanácsokkal látnak el Téged akkor is, ha segítőként szeretnél részt venni, és/vagy ha szeretnéd intézményedben megszervezni, elindítani a szolgáltatást.

Jegyzetelő tréning tájékoztató

Jelentkezem!