Pályázati felhívás az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig” projektre

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

A Széchenyi2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig” című, EFOP–2.2.5–17 kódszámú felhívás.

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2017. május hó 2. naptól 2019. év július hó 1. napig van lehetőség.

Az intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérési folyamat minél sikeresebb végrehajtása érdekében az EFOP-2.2.5 pályázati program megvalósítói számára a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) szakmai-módszertani támogatást nyújt.

A pályázati felhívásban foglaltak szerint az EFOP-2.2.5 pályázatra jelentkező intézményeknek kötelezően regisztrálniuk kell és az együttműködést – együttműködési megállapodásban foglaltak szerint (9., 10. melléklet) – már a tervezési időszakban szükséges megkezdeni a kiváltási folyamat szakmai támogatását biztosító EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú projekt irányítójával, az FSZK-val.

A teljes felhívás itt érhető el.

Kérjük, hogy a pályázni szándékozók mihamarabb regisztráljanak!

A regisztrációs felület eléréséhez ide kattintson.

További információk a projektről