Példaértékű, önzetlen felajánlás Zalában

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Hatalmas ajándékkal lepték meg a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézményt a hévízi Ensana Thermal Aqua és az Ensana Thermal Hévíz hotelek: remek állapotban lévő bútorokat kaptak a fogyatékos, pszichoszociális fogyatékos és szenvedélybeteg lakók.

A képen egy szobabelső látható egy asztal és két szék
Forrás: Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény
A 4 csillagos Ensana Thermal Aqua hotel összesen 66 szoba bútorát ajánlotta fel teljesen ingyen a fogyatékkal élők, pszichiátriai és szenvedélybetegek ellátását végző intézmény számára. A kitűnő állapotban lévő bútorok között éjjeli szekrények, körasztalok, kényelmes székek, álló szekrények, íróasztalok, tükrök, bőröndtartók és egyéb hasznos lakberendezési eszközök vannak. Az Ensana Thermal Hévíz pedig összesen 320 darab ágyat és hozzátartozó, kitűnő állapotú matracot adományozott az intézménynek.

A hatalmas mennyiségű bútorból a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény valamennyi telephelye részesült. Emellett az intézmény a botfai speciális gyermekotthoni központ részére is sok bútort átadott a felajánlásból, ezzel is erősítve a szociális és gyermekvédelmi intézmények együttműködését.

Ódor Richárd intézményvezető egy-egy csokor virággal személyesen köszönte meg az önzetlen felajánlást a hotel igazgató asszonyának, Nagy Ritának és az üzemeltetési vezetőnek, Mikula Mariannak. Bízunk benne, hogy ez a példa értékű, segítő szemlélet az ország minden pontján természetes lesz.

További információk a projektről