Rehabilitációs szakmérnökök segítik a TÁRS projektet

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

December elsejétől rehabilitációs szakmérnökökkel dolgozik együtt a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft (FSZK) a „Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása – EFOP-1.9.1-VEKOP/15” azonosító számú TÁRS projektje.

Az új munkatársak az ország egész területéről fél éven keresztül segítik majd az intézményi férőhely kiváltásban érintett (EFOP-2.2.2) pályázó(k) menedzsmentjének és szakmai megvalósítónak munkáját a projekt tervezési időszakában. Legfontosabb feladatuk az lesz, hogy a majd kiválasztásra kerülő ingatlanok megfelelőségének eldöntését, a szükséges beruházási munkák tervezését, az ingatlanok felmérését, tanácsadással segítsék.

Első munkanapjukon a TÁRS projekt legfőbb szakmai feladatait ismertette Szentkatolnay Miklós, a projekt vezetője, majd a kiváltási folyamatot segítő IFKT (Intézményi Férőhely Kiváltási Terv Módszertani Útmutatót és Adatbázis) módszertani anyag azon elemeit vették át a kollegák, melyek szakmai munkájukhoz kapcsolódnak.

További információk a projektről