Szakmai Tájékoztató Nap az EFOP 2.2.2-17 pályázói köre számára

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 20202017. február 7-én a TÁRS projekt keretében Szakmai Tájékoztató Nap került megrendezésre az EFOP 2.2.2-17. pályázati kiírás potenciális pályázói számára. A rendezvény célja az volt, hogy a pályázók megismerjék a programhoz szorosan kapcsolódó EFOP 1.9.1 konstrukció által nyújtott szakmai támogatás rendszerét, az együttműködés lehetőségét, kötelezettségét, mindezek módjait.

A tájékoztató napot Giflo H. Péter, az FSZK ügyvezetője nyitotta meg. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma részéről két előadást is meghallgathattak a jelenlévők, Dr. Juhász Péter (Szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárság, Fogyatékosságügyi Főosztály, főosztályvezető) az intézményi férőhely kiváltás hosszú távú koncepcióját mutatta be, Bódy Éva (Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztálya, főosztályvezető helyettes) a szociális szolgáltatási rendszer átalakulásáról beszélt a támogatott lakhatási szolgáltatások tükrében. Az Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság részéről a férőhelykiváltási tapasztalatokat Kis Tamás Lászlóné mutatta be.

A képen jegyzetfüzetek láthatóak egymásra rakva, mellettük pedig sok színes toll van egymásra rakva.Az FSZK Társ projektje részéről Szentkatolnay Miklós projektvezető, Dr. Sziklai István vezető szakértő és Németh Eszter Intézménytámogatás Munkacsoport vezető készültek előadással, bemutatva a TÁRS projekt és az EFOP-2.2.2-17. pályázat kapcsolódási pontjait, az együttműködés, valamint a TÁRS projekt nyújtott támogatás rendszerét.

 

Az előadások prezentációi:

További információk a projektről