Szakmai találkozó – Foglalkoztatás 2016

A FOGLALKOZTATÁS 2016 kódszámú programunk keretein belül lezajlott az első szakmai találkozó. A rendezvény során a nyertes szervezeteknek lehetőségük volt megismerkedni egymással és a megvalósítani kívánt projektekkel – a résztvevők által is gyakran megfogalmazott partnerség jegyében.

Fehér Ildikó és Giflo H. Péter köszönti a szakmai nap vendégeit.Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az FSZK által meghirdetett „Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci integrációját elősegítő programok támogatása” – FOGLALKOZTATÁS 2016  című pályázati program keretén belül idén márciusban kihirdetésre kerültek a nyertes pályázók.

A projektek megvalósítása megkezdődött, elindultak az elhelyezkedést segítő szolgáltatások, illetve megkezdődött a jó gyakorlatok feltárása. A programhoz kapcsolódó szakmai találkozó az FSZK székhelyén került megrendezésre április 11-én.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviseletében Árvai Csaba, a Foglalkozási Rehabilitációs Főosztály főosztályvezetője köszöntötte a résztvevőket és hangsúlyozta a projekt fontosságát. Ezt követően a programmegvalósító szerveztek tartották meg prezentációjukat, melynek részeként bemutatták szervezeteiket, szakmai munkájukat valamint megvalósítani kívánt projektjeiket és annak várt erősségeit. A találkozó kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy a résztvevők megismerhessék egymás szakmai munkáját, valamint megtalálják a programjaik közötti kapcsolódási lehetőségeket, erősítve ezzel a program célkitűzéseit.

További információk a projektről