Térkép akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkező munkáltatókról

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az FSZK Nonrpofit Kft. TÁRS Projektje által nyújtott szakmai-módszertani támogatás egyik kiemelkedően fontos része a tudásmegosztás. Ezt a célt szolgálva készítette el a kiemelt projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja azt a térképet, mely tartalmazza a 2018-ban nyilvántartásba vett rehabilitációs akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkező munkáltatókat.

A 2018-ban rehabilitációs akkreditációs tanúsítvánnyal rendelkező munkáltatók nyilvántartása májusban felkerült Budapest Főváros Kormányhivatalának honlapjára. Elérhetősége a következő:

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/budapest/jarasok/foglalkoztatasi-rehabilitacio

A TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja a nyilvántartás alapján térképet készített a tájékozódás megkönnyítése érdekében, ami a következő címen található:

goo.gl/JBupEX

A munkacsoport által korábban elkészített „Akkreditált foglalkoztatás” című kiadvány bővült a fenti információkkal, és a következő linken továbbra is elérhető: http://fszk.hu/kiadvany/akkreditalt-foglalkoztatas/

További információk a projektről