Tovább bővült a TÁRS Projektet támogató szakértők-tanácsadók köre

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Az FSZK Nonprofit Kft TÁRS Projektjében 2018 áprilisától 23 további szakértő kezdte meg a munkát, hogy az igényekre reagálva segítsék az intézményi férőhelykiváltást megvalósító pályázókat.

A szakértők-tanácsadók a pályázói igények és ütemezés alapján kapcsolódnak be a megvalósítás folyamatába, hogy személyes jelenlétükkel, háttértámogatásukkal segítsék a az intézményi férőhelykiváltással kapcsolatos szakmai tevékenységet.

2018. áprilistól szolgáltatásszervező, kommunikációs, közösségfejlesztő és az egyéb, célcsoport specifikus szakmai támogatás keretében addiktológiai, autizmus, tiflo pszichoszociális, és SHF tanácsadók nyújtanak szakmai támogatást az érintett pályázók számára.

A szakemberek a közös felkészülésük során megismerték a TÁRS Projekt főbb szakmai feladatait, a kiváltási folyamatot segítő módszertani anyagokat és a kiváltás első körös tapasztalatait, majd az intézményi koordinátorok közreműködésével kezdik meg munkájukat az EFOP-2-2-2. pályázatban érintett intézményekben.

 

További információk a projektről