Új kiadvánnyal bővült a „Jó gyakorlatok a foglalkoztatásban” sorozat

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020A TÁRS projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja 2017-ben kezdte meg a hazai foglalkoztatási jó gyakorlatok gyűjtését és rövid füzetek formájában történő megjelentetését. A munkatársak fejlesztő foglalkoztatást működtető szervezetekhez, és megváltozott munkaképességű személyek akkreditált, illetve nyílt piaci foglalkoztatását végző munkáltatókhoz egyaránt ellátogatnak. A most elkészült kiadványban a Lámpás ’92 Alapítvány foglalkoztatási jó gyakorlataival ismerkedhetnek meg az olvasók.

A kiadvány a Lámpás ’92 Alapítvány képzőművészeti téren nyújtott egyedülálló tevékenységéből ad ízelítőt. Megtudhatjuk azt is, hogy az alapítvány sikereinek egyik titka a nyitottságukban rejlik. Ennek köszönhetően néha új kihívásokkal találják szemben magukat a dolgozók, ám a feladatok végső soron az alapítvány szolgáltatási repertoárját bővítik és ismertségét növelik.

A kiadvány kitér arra is, hogy miért fontos az alapítvány életében a környezettudatosság, a fenntarthatóság, és az újrahasznosítás, amely az alapanyag beszerzéstől kezdve, a termékkészítésen át a társadalmi szerepvállalásig terjed. További kulcsszavaik még a termékfejlesztés, tudatosság és nem utolsósorban az értékesítés, marketing. Ezeken a területeken is elleshető egy-egy jól alkalmazott technika az alapítvány munkatársaitól, amelyeket hol tapasztalati, hol pedig komoly elméleti-gyakorlati tudás eredményeként építettek be mindennapi munkájukba.

A Lámpás ’92 Alapítvány ígéretes gyakorlatait bemutató új kiadványt az alábbi linken érhetik el az érdeklődők:

https://fszk.hu/kiadvany/jo-gyakorlat-lampas-92-alapitvany-god/

További információk a projektről