Újra indulnak az IFKT tematikus tájékoztató napok

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Szakmai Terv benyújtását tervezi az EFOP–2.2.5-17 és/vagy VEKOP-6.3.2-17 alábbi pályázati konstrukciók valamelyikére?

Az EFOP–2.2.5-17 Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig, illetve a VEKOP-6.3.2-17 Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás című pályázati felhívásokhoz kapcsolódóan – a tervezéshez és a benyújtáshoz szükséges Szakmai Terv elkészítéséhez – az intézmények szakmai-módszertani támogatást kapnak.

Tudta, hogy 50 fő feletti fogyatékos személyek, pszichiátriai és szenvedélybetegek ápoló-gondozó otthona esetében intézményi férőhely kiváltási tervet kell készíteni 2018. december 31-éig?

Ez érinti az Önök intézményét is?

AKKOR FIGYELMÉBE AJÁNLJUK AZ IFKT TEMATIKUS TÁJÉKOZTATÓ NAPOKAT!

 A tervezési folyamatban az FSZK TÁRS Projektje (EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 „A szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása”) nyújt segítséget.

Az intézményi férőhely kiváltási terv összeállítását segítő és az egyes felmérési területekre ráépülő tematikus tájékoztató napokat október 11-től tartjuk Budapesten.


Bővebb felvilágosítás
és jelentkezés a tematikus tájékoztató napokra honlapunkon keresztül lehetséges az erre a célra kialakított felületen.

 

További információk a projektről