Újra sínre kerültünk! Ezúttal én vagyok a vasutas, te meg legyél az utas!

Autizmus-barát családi gyermekvasutas program

a képen a kisvasút fehér, kék, piros színű mozdonya látható.A MONTÁZS projekt autizmus munkacsoportja Autizmus-barát családi programot szervez a Gyermekvasúton. A programra várjuk a vasút iránt érdeklődő, autizmussal elő gyermekeket, fiatalokat és családjaikat. A korán érkezők kis csoportokban bejárhatják a vasút rejtett üzemi területét, beöltözhetnek vasutasnak, vagy felfedezhetik a Gyermekvasút Múzeumot. Ezután vonatra szállunk és vasparipán bejárjuk a budai hegyvidéket. A rendezvény idejére különkocsit biztosítunk a résztvevőknek, valamint ingyenes utazást a Széchenyi-hegyi végállomásig. Jó idő esetén, a program végén a Széchenyi-hegyen játékra invitáljuk a gyermekeket.

A férőhelyek korlátozott számából és az esemény egyedi tervezéséből adódóan kérjük, hogy csak előzetes regisztrációt követően vegyenek részt a programon. Tekintettel a terület adottságaira, a részvétel feltétele, hogy 1 kísérő a rendezvény teljes ideje alatt legyen a gyermekkel.

Időpont

2018. szeptember 23., vasárnap

Időtartam: körülbelül 2 óra (10.30 -12.30-ig)

Helyszín

Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

Találkozó: Hűvösvölgy állomás
Program vége: Széchenyi-hegy állomás

Jelentkezési határidő

2018. szeptember 12. 12 óra

A program tervezhetősége és autizmus-barát jellegének biztosítása érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben részt vennének programunkon, mindenképpen regisztráljanak!

A részvétel feltétele, hogy legalább 1 kísérő a rendezvény teljes ideje alatt tartózkodjon a gyermekekkel.

A korlátozott férőhely miatt a jelentkezések időrendi sorrendben kerülnek elfogadásra. A jelentkezők a részvételről 2018.09.14-ig kapnak visszajelzést.

A részletes tervezett programról a regisztrált jelentkezők e-mailben kapnak további tájékoztatást 2018.09.14-ig. Az autizmussal élő gyermekek, fiatalok számára segédanyagokat teszünk elérhetővé, melynek segítségével a családok előre felkészülhetnek a programra.

A programmal kapcsolatos kérdéseit Borsodi Zsófia várja a borsodi.zsofia@fszk.hu e-mail címen, vagy a +36-1-4503247; +36306782610 telefonszámon.

A maximális létszám elérése miatt jelentkezést már csak várólistára tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

További információk a projektről