Véget ért a 2019 első féléves szakértői igények felmérése

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

A TÁRS Projekt 2017 októberétől biztosít szakértőket az igényekre reagálva az intézményi férőhelykiváltást megvalósító pályázók számára. A szakértői igények felmérése a támogatás biztosításának kezdete óta több körben történt és ez év márciusában véget ért a legújabb, 2019. első félévére vonatkozó.

 

Az FSZK Nonprofit Kft. a „Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása – EFOP-1.9.1-VEKOP/15” azonosító számú TÁRS Projektje keretében megvalósuló igényfelmérés befejezését követően 2019 nyaráig a szakértők-tanácsadók a pályázói igények és ütemezés alapján kapcsolódnak be továbbra is a megvalósítás folyamatába.

A felmérés eredményei alapján a korábbi szakértői támogatás biztosításához képest változás történt: 2-2 tanácsadói terület összevonásra került. A szervezetfejlesztői és szolgáltatásszervezői, illetve a kommunikációs és közösségfejlesztői szakértői területek egybevonását a tanácsadói területek közötti szakmai átfedések és közös szakmai pontok indokolták.

A TÁRS Projekt szakemberei továbbra is személyes jelenlétükkel, háttértámogatásukkal segítik az EFOP-2-2-2. pályázatban érintett intézményeket.

 

További információk a projektről