Hírlevél feliratkozás megerősítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. május 25. napján hatályba lép az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló általános adatvédelmi rendelete (GDPR rendelet).

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. mindent megtesz, hogy az Ön személyes adatait (név és e-mail cím) a GDPR rendelet, valamint a vonatkozó egyéb jogszabályok által előírt adatbiztonsági és adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelje.

Ezért kérjük, hogy az alábbi kérdések megválaszolásával erősítse meg szándékát és adja hozzájárulását, annak érdekében, hogy a továbbiakban is tudjuk hírlevelet küldeni Önnek!

(Felhívjuk figyelmét, hogy a hozzájárulást bármikor visszavonhatja a hírlevelek alján található linken vagy hírlevélben megjelölt elérhetőségen, ami a kezelt felhasználói adatok törléséhez vezet.)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2018. május 25. után a megerősítő hozzájárulása nélkül nem küldhetünk Önnek több hírlevelet!

Hozzájárulok, hogy az FSZK Nonprofit Kft. a továbbiakban is küldje számomra: