A TÁRS projekt Szolgáltatásfejlesztési Munkacsoportja által kifejlesztett módszertanok és képzések bővebb bemutatása című kiadvány

Amint az a TÁRS Projekt Szolgáltatásfejlesztési munkacsoportjának bemutatkozó füzetében is olvasható, munkacsoportunk célja, hogy biztosítsa a hazai intézményi férőhelykiváltáshoz azokat a szakmai anyagokat, amelyek összhangban állnak az ENSZ egyezmény 19. cikkével, illetve „Az intézményi ellátásról a közösségi ellátásra való áttérésre vonatkozó közös Európai Útmutatójával”. Feladatunk, hogy kidolgozzuk azon módszertanokat, szakmai eljárásrendeket, folyamatleírásokat, amelyek javaslatokat fogalmaznak meg a szakpolitika számára és a támogatott lakhatást kialakító fenntartóknak, megvalósítóknak, illetve a szociális ellátórendszer egészének, illetve hogy olyan képzéseket dolgozzunk ki, amely a TL szolgáltatást nyújtó és igénybevevői kört minél szélesebb körű tudással támogassa.

Ennek megfelelően a munkacsoportban az elkövetkezendő időszakban 5 módszertan kidolgozását és annak alkalmazását fogja elérhetővé tenni a kiváltásban résztvevő intézmények részére, illetve összesen 8 képzés kifejlesztését végezzük. A képzések lebonyolítását a Hálózat munkacsoport biztosítja.

Tématerület
Intézményi férőhely kiváltás
Nyelv
magyar
Kiadvány típusa
Kiadvány
Kiadó
FSZK Nonprofit Kft.
Kiadás éve
2017
Oldalszám
22 oldal
Kiadvány státusza az FSZK könyvtárában
Letölthető

Letöltöm a kiadványt

Intézményi férőhely kiváltás témájával foglalkozó egyéb kiadványok