Komplex kiváltási szükségletfelmérés (EKISz2 és EKKiFeT) GYIK 10. kérdés

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Kérdés: Át tudjuk telepíteni az Adatrögzítő rendszert egy másik számítógépre? Elvesznek az addig rögzített adatok a programból?

Válasz: Igen, az Adatrögzítő rendszer áttelepíthető olyan másik számítógépre, amelyik megfelel a program futtatásához szükséges követelményeknek (Felhasználói kézikönyv 2.1.1. Szükséges hardverek/szoftverek). Az áttelepítést követően valamennyi addig rögzített adat a program indítását követően elérhető marad.

A program telepített könyvtárát a régi számítógépről az új számítógépre, egy kiválasztott helyre lehet átmásolni. Az új helyen ezt követően azonnal futtatható az Adatrögzítő alkalmazás. Az áttelepítés során a telepítés célhelye bármi lehet.

Az első futtatáskor előfordulhat, hogy a rendszer nem engedélyezi azonnal a program indítását, programtól függően az alábbi vagy ehhez hasonló üzenetet kaphatnak:

A ’További információ’ feliratra kattintva a következő képernyő jelenik meg.

Itt a ’Futtatás mindenképpen’ feliratra kattintva a program a szokásos módon indítható.

Felhasználói kézikönyv 2.2.6. Alkalmazás áthelyezése cím alatt található további útmutatást, illetve a 2.2. Telepítés és futtatás cím is hasznos lehet az áttelepítés során.