Komplex kiváltási szükségletfelmérés (EKISz2 és EKKiFeT) GYIK 13. kérdés

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020Kérdés: Kiegészíthető a Dokumentumtár? Felhasználóként tudok dokumentumokat feltölteni?

Válasz: Igen, erre van lehetőség. A Dokumentumtár alá olyan általános dokumentumokat érdemes feltölteni például, amely az intézményre, az Adatrögzítő rendszert használó munkatársakra, feladataikra, stb. vonatkoznak. Innen valamennyi, hozzáféréssel rendelkező munkatárs számára elérhetővé válnak ezek a dokumentumok.

A Dokumentumtár tartalmát eléri közvetlenül a saját gépén az Adatrögzítő telepítő mappájában az EKISZRC\wwwroot\Dokumentumok mappában. Amennyiben ebbe a mappába dokumentumokat ment, úgy azok a program megnyitását követően a programból automatikusan elérhetővé válnak. Amennyiben itt töröl dokumentumokat, úgy azok a programban sem lesznek elérhetőek.

Adminisztrációs jogosultsággal rendelkező felhasználó közvetlenül a programból is tud dokumentumokat feltölteni:

FONTOS! Az egyes lakókra vonatkozó dokumentumokat ne ide, hanem a Lakók menüpontja alatt, a Módosítás nézetben az adott lakóra vonatkozó adatlap Tervek fülére mentse fel, vagy innen töltse le.