TEAM Budapest

Mátray Adrienn, TEAM vezető

A képen a kolléganő látható

1996-ban indítottam el az Esztergomi Montágh EGYMI keretein belül az iskola speciális csoportját, ahol gyógypedagógiai tanárként szakmai gyakorlatom nagyobb részét szereztem, jelenleg pedig az Esztergomi Pedagógiai Szakszolgálat gyógypedagógusa vagyok. Az utazótanári ellátás kialakulásától kezdve és jelenleg is támogatom autizmussal élő gyermekek beilleszkedését bölcsődében, óvodában, általános iskolában és gimnáziumban. 2015-ben az FSZK Nyolc Pont, Bázisintézmények kialakítása projektjén belül szakmai irányítója voltam akkori intézményem, az Esztergomi Montágh EGYMI szakmai és infrastrukturális fejlesztésének. Célom minél könnyebben megvalósítható, gyakorlatias, bizonyítékokon alapuló tanácsokkal ösztönözni a hozzám forduló szakembereket, hosszabb távon pedig segíteni az autizmus spektrum zavar egyre szélesebb körben történő megértését, elfogadását. Ismereteim megszerzésében, bővítésében, és a szakmai dilemmáimban nyújtott támogatásért az Autizmus Alapítvány és az FSZK szakembereinek, valamint tanácsadó kollégáimnak tartozom köszönettel.

Zuborné Magyar Andrea, tanácsadó

A képen a kolléganő látható

Zuborné Magyar Andrea vagyok, gyógypedagógus, autizmus- és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakon végeztem. 2 gyermekem van, a fiam autizmussal élő gyermek. Egy zuglói EGYMI óvodájában dolgozom 5 éve, ahol autizmussal élő gyermekekkel foglalkozom szegregált csoportban. Részt vettem már felnőtt projektben is, azóta is foglalkozom egy fiatal, autizmussal élő felnőttel. Évek óta vannak általános iskolás tanítványaim is a spektrum mindkét oldalán.

Kiss Nikoletta, tanácsadó

A képen a kolléganő láthatóSzakmai pályafutásom során autizmussal élő felnőttekkel és gyermekekkel is dolgoztam. 5 évig Támogatott Foglalkoztatást nyújtó alapítványnál, autizmussal élő felnőttek nyílt munkaerőpiaci foglalkoztatását segítettem. Részt vettem az Autizmus-specifikus Támogatott Foglalkoztatás módszertan kidolgozásában és tesztelésében is. Autizmussal élő gyermekekkel szegregált intézményben és általános iskolában is foglalkoztam.