Jelentkezés intézmények számára egyalkalmas szemléletformáló előadásra

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

Területi Autizmus Munkacsoport

TEAM

  Kérem a szövegdobozokat töltse ki


  Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti az egyalkalmas szemléletformáló előadásra vonatkozó igényét a TEAM hálózat munkacsoportjai felé. A jelentkezési lap beérkezését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Minden üzenetre igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb 10 munkanapon belül válaszolni.


  Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
  Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
  A személyes adatok kezelésével kapcsolatos tényekről, a kezelt adatokról, az adatkezelések céljáról, a jogalapjáról, az adatkezelés időtartamáról, az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről bővebb felvilágosítást az Adatkezelési tájékoztató (http://fszk.hu/felhasznalas-es-adatkezeles) tartalmaz.

  Az Adatkezelési Tájékoztató ismeretében, az űrlap kitöltésével és elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az általam leírt eset kapcsán általános tájékoztatás, tanácsadás, vagy az autizmus-szakmai támogatás szolgáltatás igénybevételének előkészítése céljából a Nemzeti Fogyatékosságügyi-és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai a fentiek szerint megadott elérhetőségeimen felvegyék és tartsák velem a kapcsolatot, azaz a megadott személyes adataimat kezeljék.  Ezúton tájékoztatjuk, hogy beküldött jelentkezését az NFSZK Autizmus munkacsoportjának munkatársai megvizsgálják és az Ön számára legmegfelelőbb tanácsadó kolléga felé továbbítják azt. Az Ön TEAM tanácsadója 10 munkanapon belül fog jelentkezni a megadott elérhetőségeken időpont egyeztetés céljából.

  A megkeresésig kérjük türelmét. Amennyiben a feltüntetett határidőn belül nem érkezik megkeresés tanácsadóink részéről, kérem írjon üzenetet az aki@nfszk.hu e-mail címre.

  Kérjük a jelentkezéskor vegye figyelembe, hogy tanácsadóink részmunkaidőben dolgoznak, így elképzelhető, hogy a konzultáció hétköznap délutáni órákban tud megvalósulni.


  Kérjük az "Elküldöm a jelentkezési lapot" gombra kattintás után várjon egy kicsit, amíg a rendszerbe bekerül a jelentkezés. Ez várhatóan 0,5 - 1 percet igénybe vehet!

  Sikeres beküldés esetén a következő szöveg jelenik meg: „A regisztrációja sikerült. Köszönjük szépen!”