Jelentkezés

A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

Területi Autizmus Munkacsoport

TEAM

Jelentkezési lap

Kérem a szövegdobozokat töltse ki

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti szakmai támogatásra vonatkozó igényét a TEAM hálózat munkacsoportjai felé. Az űrlap elküldése nem jelenti automatikusan a szolgáltatás létrejöttét. Kérjük, írja le pontosan a megkeresés okát (pl. hogy milyen kérdéssel, esettel, problémával kapcsolatosan vár szakmai segítséget). A jelentkezési lap beérkezését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Minden üzenetre igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb 10 munkanapon belül válaszolni.
Kérjük, saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.
Saját mobiltelefon elérhetőség a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos tényekről, a kezelt adatokról, az adatkezelések céljáról, a jogalapjáról, az adatkezelés időtartamáról, az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről bővebb felvilágosítást az Adatkezelési tájékoztató (http://fszk.hu/felhasznalas-es-adatkezeles) tartalmaz.
Az Adatkezelési Tájékoztató ismeretében, az űrlap kitöltésével és elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az általam leírt eset kapcsán általános tájékoztatás, tanácsadás, vagy az autizmus-szakmai támogatás szolgáltatás igénybevételének előkészítése céljából a Nemzeti Fogyatékosságügyi-és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai a fentiek szerint megadott elérhetőségeimen felvegyék és tartsák velem a kapcsolatot, azaz a megadott személyes adataimat kezeljék.

Kérjük az "Elküldöm a jelentkezési lapot" gombra kattintás után várjon egy kicsit, amíg a rendszerbe bekerül a jelentkezés. Ez várhatóan 0,5 - 1 percet igénybe vehet!
Sikeres beküldés esetén a következő szöveg jelenik meg: „A regisztrációja sikerült. Köszönjük szépen!”