EFOP-2.2.5 pályázói regisztráció

Tisztelt Érdeklődő!A képen a kötelező infoblokk látható az alábbi feliratokkal: Magyarország kormánya, Európai Unió Európai Szociális alap, Széchenyi 2020

Fontos mérföldkőhöz értünk, ugyanis kiírásra került az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás 2023-ig” című EFOP-2.2.5 kódszámú pályázati felhívás.
Az intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérési folyamat minél sikeresebb végrehajtása érdekében az EFOP-2.2.5 pályázati program megvalósítói számára a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. (FSZK) szakmai-módszertani támogatást nyújt.
A pályázati felhívásban foglaltak szerint az EFOP-2.2.5 pályázatot tervező intézményeknek kötelező együttműködési megállapodást kötniük az FSZK-val, melynek lebonyolítása érdekében az alábbi regisztrációs felületet alakítottuk ki.

A pályázati szándék rögzítésén túl a regisztrációs felület további célja egy adatszolgáltatás, mely segítséget nyújt számunkra a módszertani folyamat tervezéséhez, ezáltal a hatékony támogatásnyújtáshoz.
Az EFOP-2.2.5 kódszámú pályázati felhívás 4.3 pontjában meghatározott határidőnek megfelelően kérjük végezzék el a regisztrációjukat az alábbi felületen! Tovább kérjük, hogy az előbbi határidő betartásával a regisztráció során megadott e-mail címre érkező táblázatot is szíveskedjenek kitöltve visszaküldeni a kivaltas.halozat@fszk.hu címre!
Kérjük, hogy a táblázat összes olyan munkalapját töltse ki, amely az Önök részéről releváns információkat tartalmaz. (A táblázatnak mindösszesen 6 munkalapja van.)
Amennyiben a kitöltés során kérdése merülne fel kérjük keressen minket a kivaltas.halozat@fszk.hu e-mail címen.

Felhívjuk figyelmét, hogy az együttműködési megállapodások megkötésének feltétele az elvégzett regisztráció és adatszolgáltatás.

Szíves együttműködését előre is köszönjük!

    A regisztrációs felület kitöltése és betöltése után pár percen belül egy visszajelző e-mailt fog kapni a regisztrációkor megadott e-mail címre. Kérjük, ha nem kapja meg ezt a visszajelzést, ellenőrizze a levélszemét / spam fiókját is, illetve vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal kivaltas.halozat@fszk.hu e-mail címen. Köszönjük!

    Lehetőség szerint mobiltelefon számot adjon meg a minél hatékonyabb kapcsolattartás érdekében
    Lehetőség szerint a saját e-mail címét adja meg a későbbi személyes kapcsolattartás érdekében!